50 års vitenskapelig forskning og medisinsk kunnskap ligger bak dette All-In-One behandlingssystemet.

Ultratone Futura Pro benyttes av Klinikker, Spa, Treningsstudioer, Medisinske Estetiske Sentre og Fysioterapeuter rundt om i hele verden.

Al-In-One Behandlingssystem

Foruten Biostimulasjon har Futura Pro systemet flere andre fordeler som Fargeterapi, Biofrekvens, Mikrostrøm og Ultralyd.
Ultratone Futura Pro lar disse teknikkene effektivt samvirke med hverandre på en fysiologisk riktig måte.

Kombinasjonen av alle de ledende teknologier i den medisinske, terapeutiske og estetiske verden er samlet i ett og samme multifunksjonelt system som gjør at du som kunde kan få mange forskjellige behandlinger for både ansikt og kropp om du er dame eller mann.

Individuelt personalisert Bioptic ® stimulasjon for deg
Ultratone Futura® Pro introduserer en ny Bioptic® impuls som kombinerer 44 signal typer med over 150.000 programfaser for å imøtekomme spesifikke kropps- og ansikts krav. Disse unike Ultratone programmer dekker alle dine behov.
Ultratone Futura® Pro inneholder følgende programmer:

Slanking og forming 
Rask centimeter tap – Vekttap og slanking – Anticelluitter – Lipolyse – Slank etter fødsel.

Toning
Workout – Intensiv muskeltoning – Løft og innstramming av huden – Brystløft for kvinner/ brystoppstramming for menn – innstramming etter fødsel – Bekkenbunnsinnstramming – Holdning.

Detox
Lymfedrenasje – Avgifting av huden – Fornyelse av huden – Massasje – Avstressing/ wellness.

Multikropp
Det kan behandles opp til 6 områder av kroppen individuelt eller samtidig.

Sportsbehandlinger
Speed – Kraft – Styrke – Motstandskraft – Utholdenhet – Bodybuilding – Utstrekning – Gjenopptrening.

Terapeutiske behandlinger
HI TENS – LOW TENS – Kombinert TENS – Rehabilitering – Kapillarisasjon – Akupressur – Refleksologi – Anti-krampe.

Ansikts behandlinger
Ikke kirurgisk ansiktsløft – Dypgående muskeltoning – Hudtoning – Lymfedrenasje – Reduksjon av rynker – Sirkulasjon – Fuktighetsgivende massasje – Vedlikehold.

Kropp- og ansikts stimulering i samme behandling
Med dette menypunktet kan kroppen og ansiktet behandles likt. Det er bygget opp etter samme struktur som de individuelle kropps- og ansiktsbehandlingene

Futura ® Pro anvender lysterapi i behandlingene
Lysterapi anvender farger og lys til å balansere kroppens vibrasjoner. Futura ® Pros lysterapi er designet til å bearbeide Ayurvedic chakraer, som fremviser uregelmessige energivariasjoner. Lysterapien gjeninnfører energibalansen.

Futura ® Pros Body Activator utstråler blått og lilla lys, som i Ayurvedic vitenskap er kjent for å avslappe kroppen på en beroligende måte og samtidig redusere stress og spenninger. De bioptiske ledningene utstråler et pulserende gult lys, som anses for å ha en utrensende effekt, og som samtidig renser blodet og øker den muskulære oppstrammingen.

Alle våre pakker tilpasses ditt behov for de forskjellige programmene, når du går hos oss får du også tilbud om Kangen vann som hjelper kroppen din til å komme fortere i balanse. Du betaler bare 100,- for posen og fyller den opp gratis når du er her eller stikker innom.