Unike massasjer som tar deg med i 3 forskjellige verdener: den aromatiske duftene og beroligende, den varme å myke drenerende. Og den gamle gode klassisk svenske idrettsmassasjen. Hver av massasjene begynner med ditt valg av en eterisk olje blanding: Aroma massasje: beroligende, avslappende og anti-stress. Drenerende massasje: drenering, toning og energigivende. Idretts massasje: beroliger og lindrer muskelsmerter og ømhet, stimulerer blodsirkulasjonen.

Stress er den største utfordring vi har, når vi blir stresset spenner vi kroppen automatisk. Dette fører til at små og store knuter dannes langs skuldrer og nakke. Og for mange kan det ende opp med hodepine som resultat. Massasje på nakken, skuldrer og hodet kan løse opp knutene og hjelper kroppen med avspenning.

Foten vår har punkter som Kobles opp til flere av våre store organer, derfor kan fotmassasje som går ut på å trykke på disse punktene få i gang rensing av kroppen for avfallsstoffer. 

Gravidmassasje

Fordeler med massasje i graviditeten:

Øker blodsirkulasjonen og reduserer hevelser.

Vi hjelper deg å slappe av og få løst opp i spente muskler, lindrer smerte og roer ned stress – har mor det godt vil også barnet føle seg avslappet

Massasje30min 
Massasje60min 
Antistress massasje nakke, skuldre og hodet30min 
Trykkpunkt fot massasje30min 
Massasje for gravide
60min