Jeg er en ungdommelig dame på 50 år, er gift, har to barn selv, og to bonus barn. Er også bestemor til ei prinsesse, og har en liten hund jeg liker å gå turer med. Jeg er en utadvendt og munter dame som er målrettet og bevisst på hva jeg vil.

Har tidligere jobbet med økonomi, logistikk og ledelse. Har utdannet meg innen ledelse og personlig administrasjon med arbeidsrett ved Høgskolen i Vestfold.

Har alltid interessert meg i helse og velvære, og ønsket dermed å erstatte kontorjobb med hudpleie yrke. Så de senere årene har jeg videre utdannet meg innen helse, kosthold, hud og kroppspleie.

Har tatt min hudpleie utdannelse hos Scandinavian Skincare Academy i England og innehar nå eksamen i beauty spesialist. Jeg innehar også bachelor innen spesial hudpleie og level 4 i Laser/IPL. Har gjennomført 2 spesial kurs i skin rejuvenation (skinbooster/mesolift). I tillegg er jeg utdannet lærer innen hånd, fot og neglbehandling. Driver neglakademi og importerer og selger neglprodukter fra det nordiske kvalitetsmerke ReQ.

I 2021 så tok jeg kurs i permanent make up. Skal også ta biopati for så å bli soneterapaut (4 års utdannelse på deltid)

Jeg startet opp denne virksomheten i januar 2014 sammen med min mann Anders. Vi startet opp et studio, «Studio Lilla Bø», som var en kombinasjon av velvære og fotografering. Ett helt unikt og sjeldent konsept. Etter halvannet år, vokste vi ut av lokalene i Horten, og bestemte oss for å starte opp eget velværesenter i Tønsberg. DET for å kunne tilby alle eksisterende kunder og alle nye velkommen til flotte lokaler og enda flere tilbud i ifm velvære, egenpleie og estetiske behandlinger i Storgaten 38.