Ansiktsbehandlinger

Deluxe ansiktsbehandling
En hydrerende behandling for å oversvømme huden med velvære, og gi huden en opplevelse av komplett hydrering.. Behandlingen forebygger aldringstegn, «plumper» huden og øker hudens fuktighet. Tilpasses din huds behov.
Book time90min1695,-
Ansiktsbehandling
En hydrerende behandling for å oversvømme huden med velvære, og gi huden en opplevelse av komplett hydrering.. Behandlingen forebygger aldringstegn, «plumper» huden og øker hudens fuktighet. Tilpasses din huds behov.
Book time60min
1395,-
Ansiktsbehandling m/ultralyd
Ultralydsbehandling er en effektiv og skånsom dyp rengjøring og peeling av huden, som samtidig aktiverer hudens funksjoner.
Book time60min
1395,-
Dyprens
Dypt rengjørende ansiktsbehandling av huden, som gjøres for hånd for å få huden ren.
Book time50min1195,-
Ultimate organisk ansiktsbehandling
En helt fantastisk organisk ansiktsbehandling, som virker vekkende på huden. Huden vil føles frisk og du får en frisk glød etter behandling.
Book time30min695,-

Ansikts Peels

Alfa Beta Peel
Klinisk dokumentert hudpleie – gir umiddelbart ett synlige resultat! Dr. Dennis Gross står bak det kliniske, patenterte Alpha Beta Professional Peel System, et kosmetisk peeling system med multisyrer i nøye tilpassede doser som når maksimal effekt uten å irritere huden og som derfor også kan brukes av sensitiv hud. Det gir også gode resultat ved mer avanserte og kompliserte hudproblemer.
Book time45min1295,-
Alfa Beta Peel – Dr. Dennis Gross + hals og decollete
Klinisk dokumentert hudpleie – gir umiddelbart synlige resultater! Dr. Dennis Gross står bak det kliniske, patenterte Alpha Beta Professional Peel System, et kosmetisk peelingsystem med multisyrer i nøye tilpassede doser som når maksimal effekt uten å irritere huden og som derfor også kan brukes på sensitiv hud. Det gir også gode resultater ved mer avanserte og kompliserte hudproblemer.
Book time60min1595,-
Retinol Recovery Optimum Treatment
Dypvirkende 3-stegs A-vitamin peel med en klinisk dose Retinol som øker cellefornyelsen, minimerer alle typer solskader, virker oppstrammende og gir huden et skikkelig kick for å forbedre strukturen og dypere hudlag. En aktiv og unik peel som passer godt til moden hud og for deg som har mye ujevnheter. Vi starter etter rens med en syrepeel som sørger for maksimal effekt og baner vei for aktiv retinol som påføres deretter. Blandet med beroligende ingredienser holdes huden rolig og behagelig under behandlingen. Siste steg er en infusjon av ren hyaluronsyre som «låser» retinolen inne i huden slik at den fortsetter å jobbe etter endt behandling. Huden blir plumpet, spenstig og umiddelbar klarere etter behandlingen. Fantastisk kur på 4-5 ganger, og kan ellers utføres månedlig til ønsket resultat er oppnådd.
Book time45min1795,-
Trippel peel
Vi bruker 3 peeler: 1; micro dermabration 2: syre 3; Dermapenn
Book time90min3730,-

Microneedling

Microneedling Les merBook time60min2695,-

MESO Terapi

Easy glow m/easy touch stempel Les mer…Book time2120,-
Easy glow m/dermastamp Les mer…2665,-
Perfect lips Les mer…1110,-
Eye ultimate Les mer…1110,-
Meso theraphy for hår Les mer…1110,-

TERMO KOALUGERING

Behandling 1 Les mer…Book time20min1500,-
Behandling 2 Les mer…40min2500,-
Behandling 3 Les mer…60min3500,-
Etterbehandling Les mer…640,-

Konsultasjon

Hudanalyse/Konsultasjon Book time 30min695,-