Easy glow (m/easy touch stempel)  
Behandlingen beskytter huden mot frie radikaler, gir intens fuktighet, «plump» og glød. Vi skreddersyr denne behandlingen for årstid og hudens behov. Easy touch stempelet har 20 gullbelagte nåler som lager kanaler i huden, slik at næringstoffer og fukt trenger ned i huden. Vi anbefaler en serie med 3 behandlinger for optimal virkning på huden. Dette gjør behandlingen: Gir glød, bekjemper pigmentering, forhindrer inflammasjon i huden, beskytter huden mot frie radikaler, er oppstrammende, intens fuktighetsgivende, glatter fine linjer, reduserer porer og stimulerer stamcellene.

Easy glow (m/dermastamp)  
Behandlingen er satt sammen av to coctails; Den første er en energibombe for hudcellene med sine 63 ingridienser for å øke hudens funksjoner, inkludert: 6 mineraler, 23 aminosyrer, 18 vitaminer, 6 koensymer, 5 nukleinsyrer, 2 redukjsonsmidler, taurin og glutation. Deretter tilfører vi huden den perfekte coctail’en som øker hudens volum, plumper og gir umiddelbart løft. Dette tilsammen gir en «WOW» effekt som du vil elske. Dette gjør behandlingen: Gir glød, oppstrammende, intens fuktighetsgivende, glatter fine linjer, reduserer porer, revitaliserer, nøytraliserer frie radikaler og stimulerer stamceller.

Perfect lips 
Ny og innovativ mesoterapi som øker volumet og den naturlige konturen av dine lepper. Hydrerer, plumper og mykgjør. Leppene vil føles myke og superhydrerte.

Eye ultimate
En komplett behandling for å opprettholde en fast og lysnet øyekontur. Øyekonturen er ett følsomt og problematisk område, men bruk av ultim-eyes bidrar til å behandle og forhindre alle utfordringer for dette følsomme området i et produkt: Poser og mørke ringer under øyne, rynker, slapp hud og tørrhet.

Meso theraphy for hår
Mesoterapi for hår er en behandling for menn og kvinner med hårrelaterte problemer som tap av tetthet, androgen alopecia, tørrhet, skjørhet, og tynt hår. Produktene gjenoppretter en effektiv mikrosirkulasjon i hodebunnen og revitaliserer hårsekkene. Disse er effektive formularer designet for å bekjempe tynt hår, stimulere til gjenvekst og redusere hårtap. Takket være vasodilator aktiviteten til Centella Asiatica og gingko-ekstrakter øker det blodstrømmen og oksygerer hodebunnen. Hårformulaene inneholder også alle metabolitter (vitaminer, aminosyrer og mineraler) som kreves for at den ernæringsmessige og energetiske metabolismen fungerer tilfredsstillende. Organisk silisium gjenoppretter hårmatrisen mens hyaluronsyre fukter og mykner hårene. Alle produktene for ekseption og Fusion meso-terapi er produsert med aktive ingredienser i farmasøytisk klasse.