BLI MED INN I SOTHYS SIN VERDEN

Sothys er en familiebedrift som setter kvalitet og dyktighet høyt, startet av Mas familien. Familien er svært opptatt av at merket skal ivareta sin identitet, samtidig som de kan tilby nye løsninger innen en skjønnhetsverden som stadig utvikler seg. Du lurer kanskje på hvor navnet Sothys kommer fra? Sothys var navnet Egypterne ga til den klareste stjernen på himmelen. Stjernen representerer lysstyrke og skjønnhet, en stjerne menn æret som en gudinne. Dette er noe de har tatt med seg i arbeidet sitt, slik at vi alle kan føle oss som den klareste stjernen på himmelen.

I ETT MED NATUREN

I Auriac, Frankrike, ligger “Les Jardins Sothys”- et naturlig laboratorium dedikert til forskning på planter og ingredienser. De har i dag en forskningsavdeling som hele tiden leter etter unike og naturlige aktive ingredienser som er eksklusive for Sothys. Les Jardins Sothys symboliserer respekt for natur og bærekraftig utvikling, og utviklingen av ingredienser som skal ta i bruk de naturlige fordelene med planter. 

KUNDENE FØRST 

Sothys har stort fokus på å sette kunden først. De ønsker å produsere produkter med god kvalitet samtidig som de ønsker å opprettholde et prisnivå de fleste har råd til. For hvert produkt solgt setter de av penger til forskning på nye produkter. Dette gjør at de hele tiden kan ligge på samme prisnivå, uten at de nye, innovative produktene skal koste masse. 

NOE FOR ENHVER SMAK

Sothys har et bredt utvalg av produkter, og du er nesten garantert å finne noe du liker. Kom innom oss for å se hva vi har, og dersom det er et produkt du ønsker som vi ikke har inne, kan vi såklart bestille for deg! 

 

Vi er stolte forhandlere av sothys, og håper du også ønsker å bli med inn i Sothys sin verden!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *